Nyt fra Skulpturudvalget

Januar 2019

Skulpturerne i Hyldespjældet er med til at gøre stedet til noget særligt. Man går rundt i bebyggelsen og møder smukke, underlige og pudsige skulpturer. Der kommer folk udefra for at opleve skulpturerne og indimellem er der rundvisninger. Skulpturbanken lever i bedste velgående og den skal bestemt fortsætte og udvikles. Skulpturudvalget har derfor flere initiativer i gang. Nogle af skulpturerne skal placeres nye steder i Hyldespjældet, så vi kan opleve dem på en ny måde og der er et par nye skulpturer på vej. Men som noget nyt, har vi fået lov til at udstille et par skulpturer af en af de store nordiske kunstnere Sigurjón Ólafsson.
I maj udstilles to af hans skulpturer som venligt er udlånt af Sigurjón Ólafssons Museum i Reykjavik.

Den lille skulptur ”sælen med udlængsel” af Lene Stevns har været væk en periode og flere var bekymrede. Kom den tilbage? og hvor var den? – rigtig mange er glade for skulpturen og heldigvis er den tilbage og til stor glæde måske især for børnene. 
 

Længslen efter sælen gør, at vi vil forsøge om vi kan skaffe midler til at købe sælen. For selv om den har udlængsel hører den til her i Hyldespjældet.
Det er stadig muligt at få rundvisninger om skulpturerne – så spred budskabet – Ole Kristensen kommer gerne og fortæller.
Hvis nogle af skulpturerne mangler skilte eller skriften er lidt udtydelig så send lige en mail til post@jensthejsen.dk

For skulpturudvalget

Jens Thejsen