Hyldecaféen

MENU FOR MARTS OG APRIL
 
12 MARTS

Buffet

14. MARTS

Biksemad med spejlæg

Polenta-bruschetta med cannellinibønner, tomat og rosemarin

19. MARTS

Oksekøds curry fra Sri-lanka

Tortilla med grøntsags fyld

21. MARTS

Kylling med cornflakes, råstegte kartofler, coleslaw og paprika sauce

Spinat tærte med bagte løg/tomater

26. MARTS

Stifado græsk kalvegryde med bulgur

Gule ærter i karry med bulgur

28.MARTS

Flæskestegs sandwich med coleslaw og rodffrugter

Bønne-mole med kikærtepandekager

2. APRIL

Kinesisk ristaffel med svinekød

Vegetarisk ristaffel

4.APRIL

Kylling frikasse med små kartofler

Kålrouletter med blomkålscreme

9. APRIL

Koteletter med grøntsaggryde med kikærter

vegetar deller med grøntsags gryde

11.APRIL

Lammekølle med ovnstegte kartofler rosemarin sauce

indbagt svampemix med ovnstegte kartofler

23. APRIL

Spaghetti med okskødboller i tomatsauce

Tærte med kastanjer/svampe og tranebær

25. APRIL

Hamburgerryg med stuvet spinat

Kokos pandekager med lynstegte grøntsager

30 APRIL

Kylling i rød karry med ris

Cous-cous med aubergine og halloumi