Hyldecaféen

MENU
Tirsdag d. 2. november 2021
Grydestegt oksebov m øl m bagte rodfrugter & salat
ELLER
Aubergine gratin m brødkrummer & parmesan, brød og salat

Torsdag d. 4. november 2021
Kyllingelår ala Butter Chicken ELLER vegetarisk udgave m græskar & kikærter
Hertil: Ris, brød & salat

Tirsdag d. 9. november 2021
Ovnbagt sej-fisk ELLER smørstegte kejserhatte & rosenkål
Hertil, begge retter: Timian bagte kartofler, hvidvins sauce & salat

Torsdag d. 11. november 2021
Hakkebøf ELLER Grønsags”bøf” i fad (flødesauce m tomat & rosmarin)
Hertil: Ovn-Kartofler & salat

Tirsdag d. 16. november 2021
Boller i karry m ris & salat m broccoli
ELLER Flødelegeret tomatsuppe m ris-fyld, cremefraiche & brød

Torsdag d. 18. november 2021
Hamburgerryg m kartofler, sennep-sauce & spinat-salat
ELLER Grønsagsquiche, brød & spinat-salat

Tirsdag d. 23. november 2021
Græsk farsbrød ELLER Veggi-fyldte peberfrugter
Hertil: Bagekartofler m urte-smør, tzatziki & salat

Torsdag d. 25. november 2021
Husarsteg (nakkefilet m svampe og persille) m Kartofler, skysauce & bønnesalat
ELLER Kartoffel/porre suppe m persille-olie & brød

Tirsdag d. 30. november 2021
Sprødstegt paneret fisk ELLER pango-paneret grønsager
Hertil: Kartoffelbåde, hjemmerørt remoulade & råkost


LUKKET PGA SYGDOM Torsdag d. 2. december 2021
Coq au vin (Kylling i rødvinssauce m perleløg og svampe) m mos & salat
ELLER Gratinert fransk løgtærte m salat & brød

Tirsdag d. 7. december 2021
Dampede fiske-ruller m urter ELLER Grønsags-deller
Hertil: Knuste kartofler, pesto & salat

Torsdag d. 9. december 2021
Flæskesteg ELLER ”Hasselback knoldselleri” m nødder
Hertil: Kartofler (Måske to slags 😉), sauce & rødkål

Dessert: Risalamande med kirsebær sauce
OG : Gave-overrækkelse til de 3 flittigste PASSERE

God jul & Godt nytår