Hyldecaféen

MENU JANUAR FEBRUAR

3. januar
Oksefilet med stegte rodfrugter og rødvinssauce
Nøddepostej med stegte rodfrugter og svampecreme

8. januar
Buffet

10. januar
Boller i karry med ris
Tærte med løg og svampe

15. januar
Nakkefilet stegt som vildt med kartofler og vild sauce
Burger med black beans bøf

17. januar
Vintergryde med kylling/chorizo/kikærter og ris
Linsedeller med i wraps med salat og dressing

22. januar
Italiensk farsbrød med knuste kartofler og tomatsauce
Vegetarisk "Wellington" (grøntsager bagt i butterdej)

24. januar
Grise snitzel med champignon a' la crème
Svampe bourguignon med mos

29. januar
Gullasch med mos
Vegetar lasagne

31. januar
Vildsvin ragu med pasta
Aubergine/kokos/peanut karry med ris

5. februar
Wraps med kalkun og grøntsager dertil ris og salsa
Spicy kikærtegryde med dadler

7. februar
Frikadeller med brun sauce, kartofler og surt
Grøntsags terrin med grøn dressing

12. februar
Stegt appelsin-kyllingelår med polenta
Stegt halloumi med bønner/salsa og salat

14. februar
Braiseret kalvebov i porter og æble juice
Blomkåls sformato (blomkål, æg og ost i form)

19. februar
Kylling og græskar stuvning med ris
Pasta med kastanje pesto og svampe

21. februar
Koteletter med pancetta og salvie med sorte ris og tomat/chili
Indisk gryderet med linserboller

26.februar
langbordsmidddag
Stegt flæsk med persillesauce og kartofler
Vegetarisk Shepherds pie med søde kartofler

28. februar
Gammeldags oksesteg med rodfrugter/glaseret perleløg
Ris bøffer med rodfrugter og grønsags sauce