Hyldecaféen

menu resten af året

 

Tirsdag 29.oktober

Vi starter op igen med en buffet.

Torsdag 31. oktober

Spaghetti med kødsauce

Pasta med pesto og grillede grøntsager

Tirsdag 5. november

Frikadeller med kartofler, brun sauce, agurkesalat

Stegt halomi med taco og fermenteret kål

Torsdag 7. november

Kyllingegryde med kikærter, ris og salat

Grøntsager i asiatisk sur/sød sauce med ris og salat

Tirsdag 12. november

Kalkun cuvette med pasta og grøntsags sauce

Broccoli tærte med salat

Torsdag 14. november

Mørbradgryde med mos og salat

Champignongryde med mos og salat

Tirsdag 19. november

Forloren hare med kartofler, vildtsauce, waldorfsalat og ribsgele

Vegetarisk enebærgryde med kartofler og salat

Torsdag 21. november

Mexicansk kalvegryde med ris og salat

Nudler med grøntsager i rød karry sauce

Tirsdag 26. november

Skipperlabskovs med hjemmebagt rugbrød og salat

Vegetarisk svensk pølseret med salat

Torsdag 28. november

Nakkekoteletter i fad med bananer, karrysauce og salat

Pasta/grøntsags gratin med salat

Tirsdag 5. december

Oksekød med kartofler, rødvins sauce og salat

Fyldt græskar med cremet perlebyg og salat

Torsdag 5. december

Tortilla med mexicansk ribbensteg, ris, salsa og fermenteret kålsalat

Vegetariske kålrouletter med ris og tomatsauce og salat

Tirsdag 10. december

Pasta med cremet kylling/grøntsager og salat

Tærte med broccoli/tomat og salat

Torsdag 12. december

Pulled pork burger med barbeque sauce, coleslaw og fritter

Vegetar burger med coleslaw og fritter

Tirsdag 16. december

Spanske kødboller i tomatsauce med kartoffeltortilla og salat

Pasta med linsesauce og nøddegremolata

Torsdag 19. december

Flæskesteg med hjemmet lavet rødkål, brune og hvide kartofler

Nøddesteg med tyttebær