Hyldecaféen

 

 menu november/december


Torsdag 15. november
Kylling i estragon/hvidvinssauce med pasta og salat
Polenta med grøntsags saute’

Tirsdag 20. november
Chili con carne med ris og nachos
Bibimbap med svampe/squash, spejlæg og hoisin sauce

Torsdag 22.november
Indbagt laks med ovnbagte rodfrugter, og sauce vert
Fyldte peberfrugter med bagte rodfrugter

Tirsdag 27. november
Langbordsmiddag. Læs mere i Hyldepposten
Forloren hare med små kartofler, vildtsauce, ”waldorfsalat”
Eller bagt Hokkaido græskar med ristede svampe og rødbede hummus

Torsdag 29. november
Kylling Tikka marsala med ris og salat
Blomkåls gratin med bagte tomater og rugbrød
 
Tirsdag 4. december
Skipperlabskovs med hjemme syltede rødbeder og hjemmebagt rugbrød Stegte portobello med kikærtemos og auberginesnitzel
 
 
Torsdag 6. december
Nudler med marineret oksekød og grøntsager og sød chilisauce
Linsegryde med stegt paneer (fast hvid ost)
 
Tirsdag 11. december
Bøf stroganoff med mos og salat
Vintergryde med kaffe og osteboller
 
Torsdag 13. december
Glaseret skinke med flødekartofler
Bønne-mole med kikærtepandekager
 
 
Tirsdag 18. december
Flæskesteg med det hele
Bagt butternuts med kastanjer og tranebær