Nyt fra Ejendomskontoret

Maj  2022

Nyheder fra Driften

ved Danny Stilling, ledende ejendomsmester


Bemanding
Efter over et halvt år, med mangel af 1 ud af 3 mand i ”marken”, kan vi nu i skrivende stund glæde os over, at der kun er 12 dage, til vores nye mand starter. Jim som har været i afdelingen før, ville gerne tilbage til Hyldespjældet og blive en del af den kommende helhedsplan.

Vi har i samarbejde med Albertslund kommune forlænget aftalen med Martina, som kommer til at hjælpe os 3 dage om ugen i den kommende tid. Så kan vi, nu græsset er kommet i gang igen, få lidt ekstra hjælp til at fokusere på alle vores tomme lejemål, så vi kan holde dem pæne, til der igen kan flytte folk ind.

Vi forventer at én af de koordinerende folk fra NCC, i nær fremtid, kommer til at præge billedet på ejendomskontoret et par gange om ugen, i den normale åbningstid, så vi kan komme godt fra start med helhedsplanen, med de mange spørgsmål, som nok naturligt kommer. Indtil videre har vi drøftet med NCC, at hun kommer til at være her, tirsdag og torsdag, men det kan dog ændre sig.

For/bagbede
For at alle beboere kan nyde den fine afdeling, har vi som tidligere 3 skæringsdatoer, hvor vi går en tur igennem hele Hyldespjældet og ser på for/bagbede. Det er en svær opgave, for der er ikke krav om, hvordan det helt nøjagtigt skal se ud. Det vi forsøger at se på, er om bedene ser passede ud og om der ligger skrald og lignende. Som tidligere, så sender vi en lille varsling til de adresser, vi ikke synes bliver passet, om at fokusere lidt mere på det. Vi håber ikke, I bliver sure på os, for det er bestemt ikke med formålet at skabe problemer, det er blot et forsøg på at opretholde den husorden, der er valgt for hele afdelingen.

Det sætter også nogle krav til de for/bagbede, som vi selv passer i driften, som har samme skæringsdatoer. I år fortsætter vi vores forsøg på at udvikle lidt i den behandlingsmetode, vi tidligere har brugt. Der vil (hvis det lykkedes) i samtlige bede, enten blive plantet eller smidt frø af forskellige arter, så vi også kan bakke op om den gode forskellighed, vi ser i området. Måske lidt tomt her i april/maj, men så håber vi det pibler op.

SMS varslinger
Vi har efterhånden fået rigtig mange beboere på vores varslingssystem, som nu, hvor helhedsplanen starter, giver rigtig god mening, da vi kan varsle enkelte områder af gangen, eks. ”Husk der er blokmøde for din adresse …….”, eller ”Vi lukker kortvarigt for strømmen i Slipperne, grundet overgravning” osv. Vi forsøger at tilmelde de resterende adresser i takt med byggesagen skrider frem, men gå endelig ind på www.sms-service.dk og meld din adresse, så kan du samtidig også få varslinger fra Forsyningen, Albertslund kommune og HOFOR.

Tilkalket vandhane
Husk at vedligeholde dine armaturer.
Driften oplever ofte, at armaturerne i køkken og bad er utætte. Meget kan afhjælpes ved enten at afkalke perlatoren eller udskifte perlatoren. Når perlatoren er stoppet, vil der blive presset vand ud andre steder på armaturet.

Kogende vand
Vi har desværre haft bøvl med en række varmeforsyninger i boligerne. Hvordan ved man, som beboer, lige om den er defekt eller ej? Et af kendetegnene er, at varmen på vandet stiger voldsomt. Hvis det sker hos lige netop dig, så vil vi MEGET gerne høre om det i driften, så vi kan få styr på det. Vi samarbejder med varmeforsyningen om det.