Hyldeprisen

Hyldeprisen tildeles Hyldeboere, som har ydet en helt særlig indsats. Prisen består af et flot diplom, blomster og en kæmpestor ære. 
 
Hyldeprisen 2021
 
Patrick Wilson tildeles prisen for igennem mere end 30 år altid at stille op og arbejde for at styrke fællesskabet og de mange aktiviteter som f.eks. klunsergården, træværkstedet, domen, nyttehaverne og hønsegårde. Se prisen her.                                
 
                                  
 
 
Hyldeprisen 2016
 
40 års jubilaren Vinie Hansen tildeles prisen for sit engagerede og vedholdende arbejde for et attraktivt og veldrevet Hyldespjæld med liv, aktiviteter og fællesskab. Se prisen her. 

 

 
 
Hyldeprisen blev i 2013 tildelt Povl Markussen for gennem 25 år utrætteligt at arbejde for netværk, miljø og bæredygtighed i Hyldespjældet. Se prisen her.
 
 
 
Hyldeprisen blev i 2011 tildelt Beboercafén med Café-Gitte i spidsen samt  de frivillige klunsere fra  Genbrugsgården
 
 
Gitte Rasmussen og cafépasserne får denne pris for dag efter dag at holde caféen åben og servere god og sund mad. Se prisen her.
 
Klunsergruppen fik prisen for hver søndag og tirsdag gennem 20 år
at holde genbrugsgården åben. Se prisen her.
Hyldeprisen tildeles Hyldepostens redaktør i 2009.

Jytte Puls fik ved en temadag lørdag den 7. november 2009 om Hyldespjældets fremtid overrakt Hyldeprisen for 16 års lang og tro tjeneste som utrættelig redaktør på Hyldeposten
 
 
Hyldeprisen blev første gang overrakt ved ferniseringen på skulpturudstillingen i Hyldespjældet lørdag den 31. maj 2008.   

Gitte Krogsgaard og Ole Kristensen fik overrakt prisen for at forene kunst, miljø og netværk i Skulpturudstillingen