Om Hyldecaféen

 
 
Caféen holder åben tirsdag og torsdag kl. 17 til 20 og køkkenet lukker kl. 19.30.
 
Maden bliver lavet af  cafélederen i samarbejde med en til to ansatte i aktivering eller frivillige. Servering og oprydning bliver klaret af frivillige hyldeboere, cafépasserne. Det frivillige arbejde i caféen "aflønnes" med en spisebillet, som udløser en hovedret, en kop kaffe og et stykke kage. Man er velkommen i køkkenet, hvis man vil have en lille opfyldning af maden.
 
Mængden af mad laves udfra skøn af forventet besøgende, der kan derfor godt være udsolgt, hvis besøgstallet har været højt. Dog er du velkommen til at kigge forbi og forudbestille mellem 11-17. Ved større selskaber, vil det være rart at vide det dagen før inden kl. 11. 
  
Når man spiser jævnligt i cafeen forventes det også, at man tager en tjans som cafépasser en gang imellem. Det er både hyggeligt og rart. Uden cafépassere ingen café  - og det er ganske hyggeligt at være passer ;-)